Begrafenissen en crematies in Vianen en omstreken

Morgen Uitvaart verzorgt begrafenissen en crematies in Vianen en de omliggende kernen zoals Ameide, Hei- en Boeicop, Lakerveld, Lexmond, Tienhoven, Vianen en Zijderveld. We informeren en inspireren u graag over de verschillende aspecten die bij een uitvaart aan bod komen. Wij stellen uw wensen centraal, informeren u over de vele mogelijkheden en zorgen samen voor een passend afscheid!

Persoonlijk & onafhankelijk

Morgen Uitvaart is een onafhankelijke uitvaartonderneming.
Wij zijn niet gebonden aan contracten met rouwlocaties of verzekeringsmaatschappijen. We geven u inzicht in de diverse mogelijkheden. Er is namelijk veel meer mogelijk dan u denkt of weet. We werken samen met de traditionele uitvaartcentra in de regio, maar we hebben juist ook diverse alternatieve uitvaartlocaties.

De plechtigheid kan in principe overal worden gehouden. Zo kunt u er ook voor kiezen om de uitvaart te houden in een café, restaurant of een theater. We hebben hiervoor diverse opties. Dit geldt ook voor de crematoria. Uiteraard kunt u o.a. terecht in Nieuwegein, Rosmalen, Tiel, Utrecht of Vlijmen, maar we werken ook samen met kleinschalige crematoria in Beesd en Heteren.

Transparant in kosten

De kosten van een uitvaart hangen af van uw persoonlijke keuzes, zoals bijvoorbeeld de keuze van de kist, de locatie en kiest u voor begraven of cremeren. Bij Morgen is elk afscheid maatwerk. Betekent dit dat de kosten hoger zijn? Zeker niet, soms passen eenvoudige oplossingen veel meer bij iemand of regelen mensen graag zelf een aantal zaken. We werken daarom transparant.

Als wij met u een uitvaart bespreken komen alle kosten vooraf aan bod. U ontvangt daarvan een gespecificeerd overzicht. Zo vermijden we verrassingen achteraf.

Kennismaken

Afscheid nemen kan maar één keer. Steeds meer mensen hebben uitgesproken ideeën over hoe zij dat afscheid willen invullen. Bij Morgen kunt u uw wensen rond uw uitvaart laten vastleggen. Voor de achterblijvers is dat wel zo prettig: zo weten zij precies waar zij aan toe zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek met een uitvaartregisseur van Morgen kunt u al uw wensen bespreken. Wilt u zelf uw kist kiezen of laat u dat liever aan uw nabestaanden over? Heeft u een voorkeur voor bepaalde bloemen, afscheidslocatie of een rouwkaart? Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en vindt plaats bij u thuis.

Neem contact met ons op. Samen komen we tot een afscheid anno nu!

Leg uw wensen vast
Neem contact met ons op