Mijn naam is Roelof Marskamp, woonachtig in Arkel. Vanaf 1 juni 2019 ben ik als uitvaartregisseur en overledenenverzorger het team van Morgen Uitvaart in Gorinchem komen versterken.

Uitvaartregisseur
Als uitvaartregisseur bespreek ik met de naaste familie van een overledene de uitvaartwensen. Op de dag van het afscheid zal ik van het begin tot het eind de uitvaart regisseren en begeleiden.  Als de uitvaart geweest is blijf ik contact houden met de nabestaanden, want nazorg vind ik heel belangrijk!

Overledenenverzorger
Als overledenenverzorger houd ik mij bezig met het verzorgen van een overledene. Dit doe ik meestal samen met een collega. Dat gebeurt thuis of in een uitvaartcentrum. Als familieleden willen meehelpen met het verzorgen, dan begeleiden we hen daarbij.

Technische verzorging
Het is niet alleen het wassen en aankleden, wat de meeste mensen denken, maar wij doen ook vaak, zoals dat heet ‘technische verzorging’ vooraf.  Bij technische verzorging moet u o.a. denken aan het sluiten van de ogen en mond, maar ook bijvoorbeeld het verwijderen van een pacemaker. Het verzorgen van een overledene is heel intiem en gebeurt met zorg en aandacht. Het gevoel van ‘respect voor het lichaam van de dierbare’ staat altijd centraal!
Dat maakt dit stukje werk zo dankbaar.

Alle facetten doorlopen
Het werken in de uitvaartbranche is voor mij niet nieuw. Begin 2013 begonnen als rouwchauffeur en daarna ging het heel snel. Alle facetten binnen de branche heb ik inmiddels wel mogen bewandelen. Naast de facetten die ik al genoemd heb, zijn dat de functies als drager, facilitairmedewerker uitvaartcentrum en adviseur grafmonumenten.

Ervaring
Ervaring heb ik in een grote regio mogen opdoen:  Alphen aan den Rijn, Andel, Arkel, Den Bosch, Gorinchem en Sliedrecht. Hierdoor heb ik geleerd, dat gewoontes voor een afscheid in bepaalde streken verschillend kunnen zijn. Aan de hand van de brochure ‘Morgen Afscheid anno nu’ vertel ik u daar graag meer over, ook bij u thuis!

Heeft u vragen over het prachtige werk wat ik doe en wat Morgen Uitvaart voor u kan betekenen, neemt u dan gerust contact met mij op via het telefoonnummer 088-234 55 55.