Nabestaandenloket:
Opzegservice en ondersteuning

Tal van zaken die geregeld moeten worden

De dienstverlening van Morgen Uitvaart houdt niet op als de dag van de uitvaart voorbij is. Dan begint voor de nabestaanden vaak de moeilijkste periode: het verwerken van het verlies. Er moeten echter ook tal van andere zaken geregeld worden. Voorbeelden zijn: de erfenis, de woning, belastingen, opzeggingen en contractovernames. Dit zijn ingewikkelde en langdurige trajecten.

Nabestaandenloket

Daarom werkt Morgen Uitvaart samen met NabestaandenLoket, dat u hierin praktisch en informatief kan ondersteunen. Als u een afscheid door Morgen Uitvaart laat begeleiden, verstrekken wij u inloggegevens voor het Nabestaandenloket.

Persoonlijk account

Met dit persoonlijke account kunt u ervoor zorgen dat de juiste zaken op het juiste moment worden geregeld. U  kunt hierbij denken aan een opzeg- of overzetservice van abonnementen, contracten en accounts. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Betrouwbaarheid en gebruikersgemak staan daarbij voorop. Het bespaart veel tijd waardoor u meer rust en ruimte heeft in deze emotionele periode van het leven.

Voor de families die door Morgen Uitvaart worden begeleid, is deze service inbegrepen in het basistarief.

Met één druk op de knop
zegt u al uw abonnementen op

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding. Zet het geluid aan voor een uitgebreide uitleg over het gemak van een account op het nabestaandenloket.

INLOGGEN MET ACCOUNT

Het team van Morgen Uitvaart is graag bereid mogelijke vragen te beantwoorden, die u heeft bij het nabestaandenloket.

Gebruik daarvoor het contactformulier of bel ons op 088 2345 555